Blog nie aktywny. Dodaj notkę aby usunąć tą informację oraz reklamy w treści bloga
Na Handsome Men forum
Na Handsome Men forum
Ostatnio dowiedziałem się, że jestem chory… Miałem stracić wszystkie włosy, tak mi powiedział mój lekarz.
Na początku mu nie wierzyłem, ale dość szybko przekonałem się, że mówił prawdę. Włosy wychodziły mi garściami i wraz z nimi moje łzy. Byłem w desperacji, nie wiedziałem co robić. Pytałem mamy, taty, przyjaciół, ale nikt nie wiedział jak można zakryć mój problem.
Zacząłem szukać w Internecie informacji na temat mojej choroby i ludzi podobnych do mnie. Znalazłem je m.in. na forum o handsomemen. Wypowiadali się tam ludzie tacy jak ja. Na handsomemen forum wypowiadali się również fryzjerzy i specjaliści w tego typu chorobach. Zobaczyłem światełko w tunelu.
Dowiedziałem się, że mogę mieć przeszczep włosów i w ogóle nie będzie widać, że jestem chory. Moi rodzice od razu się zgodzili i kompromisowo stwierdzili, że nie będą szczędzić pieniędzy na zabiegi, po których ich ukochany syn może być szczęśliwy Głosuj (0)